ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

АКТУАЛИЗИРАНЕ НА ВАШИТЕ КУХНЕНСКИ ШКАФОВЕ

кухненски шкафове varna sea build

Кухненски шкафове. Тъй като кухнята е сърцето на дома, има смисъл собствениците на жилища да искат да запазят актуалния външен вид на своята кухня „като нов“.

 

Актуализирането на съществуващите кухненски шкафове е чудесна възможност да освежите вашето пространство без инвестиция на време и пари за ремонт на кухня.

 

Може би се чудите какво представлява пре-облицовка на шкафа?

Обновяването на фасадата на шкафа е процес на вземане на нови предни панели на шкафа и замяна на старите, за да придадете на Вашата кухня драматичен нов облик.

 

Знаете, че е време да освежите на шкафовете си, ако:

  • Вратите на Вашия шкаф са остарели.
  • Вратите на Вашия шкаф са добре структурирани и здрави.
  • Вашите шкафове Ви осигуряват добро съхранение.
  • Доволни сте от оформлението на вашата кухня.

 

Ако обмисляте дали да направите някои промени във външния вид и усещането на вашата кухня, но не сте сигурни дали е време да смените или актуализирате съществуващите си шкафове, този раздел е за вас.

Голям въпрос, с който се сблъсква собственикът на жилище, е решението дали да направи голямо преустройство или да направи стратегически промени. Преди да започнете да махате шкафовете си от стената, помислете за възможността да обновите повърхността или да боядисате вече съществуващите шкафове.

Обновяването на фасадата е алтернатива с икономически ефект. Да, пълната им подмяна Ви позволява много свобода да актуализирате стила на вашата кухня, но ако сте доволни от съществуващите шкафове, но искате промяна на цвета, пребоядисването може да е най-добрият вариант за вас.

кухненски шкафове varna sea build

Избор на правилния цвят и стил.

В зависимост от размера и оформлението, изборът на цвят може или да подобри, или да развали вида на вашата кухня. Ако имате по-малка кухня, най-добре е да изберете по-светъл цвят, докато ако имате по-голяма кухня, по-тъмните шкафове може да работят добре.

 

кухненски шкафове varna sea build

 

Също така ще трябва да погледнете стила и дизайна на Вашата кухня. Ако имате по-традиционна кухня, тогава трябва да се съсредоточите върху по-класически цветове като кремаво и бяло.

Ярките цветове Ви позволяват да добавите повече контраст към останалите елементи във Вашата кухня. За по-съвременен дизайн много по-често има ярки цветове с контрастни тонове.

Известно е, че живите червени и нежните зелени цветове се появяват в по-модерните кухни. С повторното облицоване и пребоядисване най-често ще запазите същите плотове, които вече сте имали.

 

varna sea build Кухненски шкафове

 

Важно е винаги да избирате цвета на шкафа си, за да се съчетае с плотовете ви. Ако планирате също така да смените вашите плотове в близко бъдеще, тогава се уверете, че сте планирали всички цветове и шарки предварително.

Ако планирате някога да продадете дома си, трябва да имате предвид какви стилове и цветови схеми ще привлекат потенциални купувачи. Когато дойде време за продажба, купувачите най-вероятно ще търсят класически външен вид, за да могат да добавят свой собствен стил.

Актуализирането на вашите шкафове ще бъде огромна продажна точка за повечето хора. Пре-облицовката или пребоядисването на вашите шкафове е идеалният начин да придадете нов вид на кухнята си, без да харчите пари.

Ако планирате да продадете дома си скоро, препоръчваме да се придържате към неутрални цветове като сиво и бяло, които се харесват на голяма част от купувачите.

Как да започнете ако облицовката или пребоядисването на Вашите шкафове е нещо, което знаете, че искате да направите, но не знаете откъде да започнете – не се притеснявайте!

Професионалният екип на Varna Sea  Build може да Ви помогне с този процес стъпка по стъпка. Нашите майстори имат опит в много услуги, които ще ви помогнат да направите актуализации, за да получите кухнята на вашите мечти.

Ако се интересувате да започнете с този процес, можете да се свържете с нас!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!