ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Готови ли сте за новата училищна година?

Сезонът на завръщане в училище е тук и много ученици ще се върнат към присъствените часове за първи път от дълго време.

 

Вашето семейство готово ли е за новата училищна година?

 

Консумативите трябва да бъдат закупени, дрехите трябва да бъдат сгънати и организирани, кухнята трябва да бъде напълно заредена и много повече, за да се подготвите за предстоящата учебна година.

Ако се чувствате претоварени, като много други през това време на годината, поемете дълбоко дъх и продължете да четете, за да научите няколко начина да останете организирани тази учебна година!

 

училищна година

Създайте комуникационна станция!

Проследяването на графиците на всички може да бъде предизвикателство. Бъдете в крак със семейството си и техните натоварени графици тази година, като създадете комуникационен център.

Това може да бъде толкова просто, колкото да поставите календар в  дома си, за да могат членовете на Вашето семейство да записват своите дейности.

Други предложения за поставяне в тази зона могат да бъдат бяла дъска или дъска с тебешир за бележки или списъци, които може да се наложи да бъдат споделени. Препоръчваме да го поставите до вратата, на хладилника.

Следенето на всички е трудна задача, но като създадете комуникационна станция, вие ще направите голяма крачка в това да се организирате и подготвите за предстоящата година!

 

Специално място за учене!

Независимо дали училището ще бъде присъствено или виртуално за вашето семейство, наличието на специално място за учене е от съществено значение.

При виртуално обучение, специалното място за учене позволява на ученика да има тихо пространство, където да учи без прекъсвания. Освен това ще му осигури отделно пространство, за да се съсредоточи върху училището и да навлезе в начина на учене.

Ако присъствието в училище е задължително, учебното пространство му позволява да направи точно това, да учи! Прибирането у дома след ден на общуване може да натежи повече от преди и осигуряването на тихо пространство за учене у дома може да улесни писането на домашните.

Независимо дали лично или виртуално, наличието на специално място за учене ще доведе до по-ефективна учебна дейност за ученика във Вашето семейство.

 

extraordinary you stray kids neverending story 💗 DanOh

Добавете училищен рафт!

Поддържайте дома си организиран и чист през цялата учебна година с училищен рафт!

Училищният рафт е специално място за съхранение на раници, книги, празни кутии за обяд и допълнителни училищни пособия. Като дадете на тези предмети специално място в дома си, е по-малко вероятно те да бъдат захвърлени или изгубени.

Това пространство може да бъде персонализирано, за да отговаря на нуждите на вашето семейство по много начини. Вариантите са безкрайни за това как можете да поставите вашия училищен рафт: куки, кошчета, магнити, чекмеджета, дъски с тебешир и много други.

Независимо от това, както и да решите да поставите училищния си рафт, той ще внесе допълнителна организация в дома Ви и по-малко хаос в сутрините Ви.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!