ДЪРВОДЕЛСКИ УСЛУГИ ГР. ВАРНА

 

Дърводелството е занаят, в който основно се извършва рязане, монтаж, оформяне на строителни материали по време на строителство на сгради, кораби, мостове, бетонен кофраж и др.

 

Традиционното дърводелството се осъществява с естествено дърво и извършване на по-груби работи като рамкиране, но днес се използват и много други материали и понякога по-фините занаяти на производство на шкафове и мебели се считат за дърводелство.

 

Добре подбраният дървен материал е от изключително значение, тъй като гарантира изделия, които ще издържат изпитанието на времето!

Богатият и дългогодишен опит ни помага да подбираме и да работим само с висококачествени материали, за постигане на най-добри резултати при изработката на Вашият дом.

 

дърводелски услуги варна varna sea build Кухня

Като експерти в бранша ние Ви предлагаме завършена гама от качествени дърводелски услуги. Разгледайте галерията ни с осъществени поръчки!

 

Фирма “Varna Sea Build” извършва строително-монтажни работи при груб строеж и довършителни дейности на различни етапи от строителството. Извършва ремонт и реновиране (обновяване) на сгради и съоръжения.

 

дърводелски услуги varna sea build кухня

Какво можем да направим за Вашият дом?

➥ Изработване на цели кухни, плотове и кухненски елементи от висококачествен дървен материал.
➥ Изграждане на конструктивни елементи на сгради и съоръжения
➥ Изработване и монтаж на дограма и покриви
➥ Ремонт и реновиране на дървени елементи и конструкции

 

дърводелски услуги varna sea build кухня

 

Екипът ни от професионалисти, под ръководството на техническия ръководител, разчита отделните части на проекта, като изпълнява, спазва размерите от проекта, техническите спецификации, работи с първичните документи и съхранява поверената им строителна документация.

Отговарят за качествената изработка и спазване на изискванията на съответната поръчка!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466Офис