ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Есенни подобрения на дома

Никога не е твърде рано да започнете есенните си подобрения на дома за празниците.

 

Като начало създайте топло и уютно пространство и от там можете да разширите проектите си. Може да бъде нещо елементарно, като промяна на цвета на стената на вашето жилищно пространство, преместване на мебели, създаване на атмосфера с външно осветление или закупуване на камина.

 

Накарайте гостите си да се почувстват добре дошли тази есен – лесно с тези стилни тенденции за подобряване на дома!

подобрения на дома varna se build

Земни тоновеКонвенционалните цветове за есента обикновено са оранжево, червено и жълто. Добавете изтънченост към дома си с топли, по-богати тонове като наситено зелено, синьо и кафяво. Тези цветове придават характер на всяко пространство, без да го надделяват.

Въпреки че тези земни тонове са нетрадиционни за есенния сезон, те ще внесат топлина във всяко пространство и ще направят дома ви по-приветлив точно навреме за празниците.

Ако не желаете да се ангажирате с тези по-богати тонове, експериментирайте, като смесите един или два от тези нюанси в палитрата си.

Просто сложете няколко наситени тъмносини възглавници или подредете масата си в трапезарията с горски зелен плъзгач. Тези лесни допълнения ще подчертаят останалите ви традиционни есенни цветове.

 

Пространства, готови за гости! Тъй като празниците бързо наближават, приветствайте семейството обратно в дома си с пространства, готови за тях. Докато подготвяте дома си, тази година се съсредоточете върху терасата, кухнята, трапезарията и всекидневните.

Важно е да осигурите на себе си и гостите си много места за сядане. Докато проектирате и оформяте жилищните си пространства, помислете как можете да създадете колкото е възможно повече пространство за близките си.

Терасата е чудесен начин да създадете пространство за разговор! Много гости естествено гравитират и към кухнята, така че се уверете, че тя е чиста и функционална. Добавянето на табуретки към кухненския остров може да превърне това централно място в зона за сядане.

 

Външно осветление. С наближаването на есенното часово време няма да имаме толкова естествена дневна светлина за толкова часове. Осветете пространството в задния двор и го направете използваемо и обитаемо с тези три осветителни тела:

Стенно осветление – чудесен начин да използвате осветлението около зоните, където вашите гости често седят и релаксират

Well Lights – фин начин за осветяване на специфични елементи във вашата външна жилищна зона

Каскадни светлини – перфектната комбинация от атмосфера и безопасност в стилен, но здрав дизайн

Когато създавате дизайн на осветлението, за да подчертаете външните пространства, е важно да използвате тела, които не само внасят топлина във вашето пространство, но и осигуряват точното количество светлина и безопасност за вас и вашите гости.

 

Портативни Огнища. От началото на пандемията преносимите огнища са основна част от добавките за подобряване на дома. Това обаче не е единствената опция за огнище. Отоплителните лампи и постоянните огнища в задния двор също са опции за собствениците на жилища, които искат да извлекат този вид удоволствие от разширеното си пространство.

Те са идеални за купони и партита и правят дома ви по-привлекателен за купувачите, ако решите да продавате. Дори компактен градски двор или вътрешен двор може да се справи с огнище. От прости купи за огън и проекти „Направи си сам“ до сложни персонализирани дизайни с вградени пейки за сядане, със сигурност ще има огнище, което отговаря на вашия бюджет.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!