ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Идеи за акценти по стените

Търсите начин да оживите любимата си стая –  тогава добавете акценти по стените си!

 

Добавянето на акцентна стена може да е решението за Вас! Има много опции, от които да избирате, когато проектирате Вашата акцентна стена, това дори може да означава, че тя е покрита с изцяло различен дизайн и материал от другите стени, като тухла, камък или дърво.

Живата акцентираща стена е чудесен начин да придадете на дома си свеж вид и да създадете фокусна точка във Вашето пространство. Помислете за предназначението на стаята и настроението, което се опитвате да създадете, преди да закупите цветове и материали.

Акцентните стени предоставят уникална възможност за внасяне на цвят и текстура в основното пространство. Ето няколко съвета как да оживите вашето пространство с акцентни стени.

 

акценти по стените диван възглавнички varna sea build

  • Изберете перфектния цвят! Първият начин да подчертаете зона в стаята си е да добавите цвят. Наситените, живи цветове обикновено работят добре за акцентни стени, но ако клоните към по-неутрален цвят, помислете дълго и упорито, преди да предприемете крачката.

Ако боядисването на цяла стена в различен цвят Ви звучи прекалено, опитайте вместо това да нарисувате шаблон. Шарки като ивици, точки или геометрични фигури ще позволят на ярките цветове да живеят на стената ви, без да ги поглъщат.

 

стена с акценти два фотьойла маса

  • Разгледайте текстурата! Един от най-лесните начини да направите пространството си по-интересно е да добавите текстура. Акцентната стена не трябва да е контрастна на цвят, тя може да бъде всичко, което искате да бъде, с много повече материали, отколкото просто боя!

Тухлата е чудесен пример за обикновена акцентна стена, която добавя тонове текстура към стаята и създава уютна среда. Други идеи за текстурирани акцентни стени включват дърво, камък, ламперии и текстурирани плочки.

 

преди и след поставяне на тапет на стена бюро стол

  • Помислете за тапет! Ако търсите забавен начин да покажете личния си стил и усет, тапетът може да е точно за Вас! Тапетите се предлагат в безброй цветове и шарки, които Ви позволяват да изберете перфектната хартия за Вашия дом. Има дори 3D и текстурирани опции, от които да избирате, за да оживите стаята си.

Тапетът е чудесен вариант за акцентираща стена, защото има потенциала да създаде фино допълнение към стаята или да се превърне в драматична фокусна точка в зависимост от вида, който търсите. Тапетът е инструмент, който има широка гама от гъвкавост в дизайна на стаята, което го прави идеален за акцентна стена.

 

стена с картини беседка растения

  • Създаване на галерия! Имате ли перфектните предмети за окачване, които ще завършат Вашето пространство? Използвайте ги като акцентна стена! Уникален начин да добавите акцентираща стена в дома си е да окачите любимите си произведения на изкуството, снимки, огледала и други изящни предмети на една стена.

Това не само ще персонализира Вашето пространство, но ще добави текстура и интерес към Вашия дом. Окачването на колекция от любимите Ви предмети наистина ще накара къщата ви да се почувства като у дома си.

 

стена дървени рафтове растения маса телевизор

  • Инсталирайте персонализирани стелажи! Популярна опция в много всекидневни е да имате инсталирана стена от персонализирани рафтове. Стената от рафтове ви позволява да персонализирате пространството си, за да отговаря на Вашите нужди, независимо дали е повече място за съхранение или идеалното място за окачване на телевизора.

С много възможности за материали, цветове и аранжировки, акцентната стена, изработена от рафтове, със сигурност ще внесе стил и функционалност във всеки дом.

 

Как да започнете?

Ако искате да добавите акцентираща стена към вашето пространство, но не сте сигурни как, не се притеснявайте. Професионалният екип от майстори на Varna Sea Build може да Ви помогне да добавите перфектната фокусна точка към всяка стая!

Нашите техници са опитни в боядисването, окачването, изграждането на рафтове по поръчка и много други услуги, които ще Ви позволят да проектирате пространството на Вашите мечти. Ако се интересувате от някоя от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас и да  поискате оферта!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!