ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Навеси за двор – интересни идеи за сянка на открито

НАВЕСИ ЗА ДВОР. СЪЗДАЙТЕ СЯНКА ЗА ЛЯТОТО ВЪВ ВАШЕТО ВЪНШНО ПРОСТРАНСТВО

 

Тъй като знойните летни месеци вече са тук можете да  помислите как да се разхладите, докато се наслаждавате на открито. Един чудесен начин да направите това е като инсталирате прибиращи се тенти, платнища или цветен навес. Тези устройства могат да осигурят така необходимото облекчение от суровото слънце и могат лесно да бъдат прибрани, когато не са необходими.

Независимо дали искате да блокирате слънчевите лъчи в горещ ден или да се предпазите от дъжд, Varna Sea Build може да Ви помогне да изберете правилното решение за вашите нужди. Ние също така изпълняваме задачи като поставяне на метални/дървени покривни конструкции, фиксиране на парапети и боядисване на стълби, за да гарантираме, че вашето външно пространство изглежда по най-добрия начин.

Ние можем да Ви помогнем да създадете перфектна сянка за Вашето външно пространство с:

 

навеси за двор varna sea build

 

Прибиращи се тенти – идеалното решение за осигуряване на сянка и подслон на открито. Независимо дали имате нужда от защита от суровите ултравиолетови лъчи или искате сенчеста зона, за да се насладите на следобеден пикник, тези универсални сенници могат бързо и лесно да се разгънат, за да осигурят правилното покритие.

Тези гъвкави тенти могат да бъдат прикрепени към вашия дом или да бъдат свободно-стоящи и се предлагат в голямо разнообразие от стилове и размери, за да отговарят на Вашите нужди.

Освен това, те са лесни за работа или с ръчна манивела, или с автоматична моторизирана система, което ви дава пълен контрол върху инсталацията.

 

навеси за двор varna sea build

 

Платнища: Платното за сянка може да бъде отличен начин да създадете мигновен оазис на открито, без да изграждате постоянна структура. Тези многофункционални сенници се предлагат в различни форми и размери и могат лесно да се монтират във всяко външно пространство.

Платнищата са изработени от издръжлива материя, която блокира вредните ултравиолетови лъчи на слънцето, което ги прави идеалният избор за създаване на сенчесто място за почивка в задния двор. В допълнение, те са лесни за настройка и сваляне, така че можете да им се наслаждавате през цялото лято.

 

навес за двор цветен varna sea build

 

Естествен, цветен навес: Нищо не може да се сравни с навес, когато става въпрос за намиране на идеалната сянка за вашето външно жилищно пространство. Със своя гъвкав дизайн и издръжлива, устойчива на атмосферни влияния материя, сенникът може да осигури незабавно облекчение от интензивните слънчеви лъчи, създавайки прохладно и удобно място, където да се отпуснете и да си починете.

Независимо дали жадувате за малко спокойствие по време на сутрешното си кафе или искате място, където да се скриете с лаптопа си по време на обедната жега, добре проектираният навес със сигурност ще осигури перфектната сянка във всяка външна обстановка.

Varna Sea Build може да Ви помогне с изграждане на метална структура за този тип сенник. И тъй като разбираме, че представата на всеки за перфектния оазис е различна, ние ще работим с вас по планирането на индивидуално решение, което отговаря на вашата визия. Никоя работа не е твърде голяма или малка за нас, независимо дали имате нужда от ремонт на кухня или висящи осветителни тела в задния двор.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!