ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Обновяване на спалнята

обновяване на спалнята. Вашата спалня трябва да бъде място, в което обичате да прекарвате времето си и да се отпуснете в края на деня.

 

Това е стаята, в която ще прекарвате най-много време, затова е важно да се чувствате комфортно в нея. Опитайте се да помислите какво Ви вдъхновява и промените, които бихте могли да направите, като придадете ново и подобрено преобразяване на основната си спалня.

Нуждаете се от вдъхновение?

Разгледайте нашите креативни идеи и предложения за пре-проектиране на спални.

Важно е да се уверите, че има достатъчно място за всякакви допълнителни мебели, както и пътеки и празно пространство, така че стаята да не се усеща претъпкана.

Също така препоръчваме да прегледате няколко матрака, преди да закупите нов, тъй като ще го използвате всяка вечер.

Ако имате по-малка спалня, не забравяйте да вземете под внимание всички измервания, за да сте сигурни, че ще получите правилния размер.

Когато избирате табла за вашето ново легло, много бързо ще разберете, че има много опции – от легла с балдахин до табли, фиксирани към стената. След като изберете леглото си, можете да добавите декоративни възглавници, за да придадете на леглото си перфектен вид.

 

обновяване на спалнята varna sea build

Освободете място!

Спалнята Ви се усеща претрупана с всички различни предмети, които имате, но не знаете какво да правите с тях? Ако искате спалнята Ви да е по-отворена и просторна, помислете за добавяне на допълнително място за съхранение.

Добавянето на място за съхранение под леглото, на рафтовете и в гардероба Ви ще Ви позволи да имате по-организирана стая и да я поддържате лека и просторна.

  • Добавете раклички за съхранение под леглото си
  • Вземете мебели с прикрепени рафтове
  • Добавете стенни рафтове
  • Поставете табла, която може да държи предмети
  • Реорганизирайте гардероба
  • Намерете правилната боя

 

Вашата спалня е вашето лично убежище след тежък работен ден!

 

Задайте тона на спалнята си, като добавите нотка или цветове, които намирате за успокояващи. Неутралните цветове като сиво или бяло ще направят стаята ви по-просторна и ще ви дадат възможност да акцентирате с живи цветове.

Можете лесно да придадете на стаята си цвета, от който се нуждае, като изберете “живи” цветове за възглавниците и декоративно спално бельо.

Ако искате стаята Ви да се откроява, помислете за добавяне на по-смели цветове като жълто или розово към стените или аксесоарите Ви.

Добавете кът за сядане! В спалнята ви липсва кът за сядане?

Помислете за добавяне на седалка или малък диван, за да завършите релаксиращата атмосфера на Вашата спалня. Тъй като мебелите заемат доста място, опитайте се да намерите такива, които могат да служат за повече от една цел.

Добавянето на допълнителни места за сядане може да ви осигури място до леглото, където да се настаните удобно, докато четете книга или ядете лека закуска.

Чудесен пример за многофункционална мебел може да бъде футонът, тъй като може да премине от диван в легло за минути.

 

Осветлението е всичко! Перфектната главна спалня трябва да има перфектно осветление.

Що се отнася до Вашият сън, колкото по-тъмна е спалнята, толкова по-добре. Въпреки това, през деня искате спалнята Ви да се усеща лека и просторна. Ако спалнята Ви не получава достатъчно естествена светлина, ще трябва сами да осигурите светлината.

Прозрачните драперии над прозореца са чудесно решение за уединение вечер, като същевременно позволяват естествената светлина да прониква през деня.

Смяната на електрическите крушки с по-нови или дори с по-ярък тон, за да пасне на стаята Ви, е лесен начин да направите промяна. Търсите да паснете на останалата част от декора на вашата стая? Опитайте да включите лампи във Вашето пространство, за да добавите допълнително осветление.

Намирането на идеалното ниво на осветление може да бъде предизвикателен, но забавен проект, за повече информация относно извършването на тези подобрения във Вашия дом, можете да се свържете с нас още днес!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!