ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Остъкляване на тераси

Остъкляване на тераси – в днешно време представлява способ, с който да увеличим пространството и използваемата площ в нашия дом. Качественото остъкляване и усвояване на една тераса, може значително да подобри качеството ни на живот.

Вече така добре развитата технология, както и добрите специалисти в сферата, предлагат най – различно остъкляване на тераси. Можем да избираме от PVC и Al дограма, дървена, безпрофилна и тн.

Остъкляването на тераси в нашия дом може да има за цел не само да разшири дадена стая. Много от домакинствата не желаят неприятните и натрапчиви миризми при готвене и прибягват до остъкляване на тераса и превръщането ѝ в кухненски бокс.

Някой хора предпочитат да се радват на слънцето и през зимата и превръщат своята тераса в зимна градина.

Многофункционалността на остъкляването на една тераса води до голям интерес към въпросният ремонт.

Ние от Varna Sea Build имаме доста завършени проекти за остъкляване и усвояване на тераси. От демонтиране  на стара дограма, до прекарване на ВиК и Ел инсталация, вътрешна и външна изолация, смяна на подови настилки и разбира се смяна на дограма. Снимки от нашите завършени проекти и остъкляване на тераси може да видите тук.

Остъкляване на тераси с PVC и алуминиева дограма

След консултация със специалистите в сферата, може да изберем кой вид остъкляване на тераса е подходящ за нашите нужди.

Избора на дограма и стъклопакет зависи от редица фактори, които са индивидуални за всеки обект – изложение, квадратура, климат и тн. Още за избора на подходяща дограма вижте тук.

 

Безпрофилно остъкляване на тераси

остъкляване на тераси varna sea build

Безпрофилното остъкляване на тераси е метод който носи своите предимства и недостатъци. Ще се опитаме да бъдем максимално обективни в относно плюсовете и минусите на безпрофилното остъкление на тераси.

Част от предимствата при безпрофилното остъкляване е неговата практичност при отваряне и затваряне. Когато искате да се възползвате от максимално открит балкон през пролетта и лятото, може да съберете всички стъклопакети в една от двете страни. А когато настъпят по-неблагоприятни метеорологични условия, може да затворите напълно своя балкон или веранда.

Атрактивната естетична визия се съчетава перфектно със съвременния дизайн на новите жилищни сгради.

Освен всичко е и доста лесно и удобно за почистване.

Безпрофилното остъкляване дава възможност да се насладите на своята гледка на 100%.

 

Разбира се, има и някои недостатъци.

 

Високата цена е един от основните минуси. Цените са високи, както за самото остъкление, така и за неговия монтаж.

Топло и шумоизолацията са с по – ниски стойности от тези на PVC и Алуминиевата дограма.

Преди да предприемете първата стъпка към безпрофилно остъкляване на тераса се посъветвайте с професионалист, дали дадения ремонт е подходящ и отговаря на вашите изисквания.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

« 1 of 2 »

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!