Ремонт на апартаменти

 

Основната дейност на “Varna Sea Build” е ремонт на апартаменти. Ние предлагаме редица услуги свързани с ремонта на Вашия апартамент. Външни и вътрешни ремонти от всякакъв вид.

Искате да преобразите Вашия апартамент, къща, магазин или офис? Ние сме до вас. Гаранция за всички ремонти.

Процесът, свързан с основен ремонт на апартамент, е дълъг и изтощителен, ако не сте в ръцете на специалисти в областта. Отстраняването на стари подови настилки, къртенето на плочки и свалянето на дограма са процеси, свързани с много физическа сила и произвеждане на голямо количество строителен отпадък. Фини мазилки и шпакловки, модерни окачени тавани, поставяне на ламинат, изграждане на ВиК мрежи и ел. инсталации.

 

ремонт на апартаменти

 

Varna Sea Build предлага всички нужни услуги, за да завършите желания ремонт за кратък период от време и без нежелано безпокойство. Офис екипът ни ще се свърже с вас за уточнение на желания ремонт и бюджет, а строителната бригада ще ви предостави всички желани услуги, от най – високо качество. Ето и основните стъпки, по които се придвижва вашият проект.

 

Първи стъпки:
  1. Оглед на имота
  2. Изготвяне на оферта
  3. Сключване на договор
  4. РЕМОНТ В ДЕЙСТВИЕ !

 

Ние предлагаме :

  • цялостен ремонт
  • частичен ремонт
  • козметичен ремонт
  • луксозен ремонт

 

Строителни услуги:

 

Varna Sea Build” ще ви спести всички неудобства свързани с всякакъв вид строително-ремонтни дейности. Нашите професионалисти работят с най – висок клас техника и безотказни методи. Кратките срокове и качеството на изпълнение са наш приоритет.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис