ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Ремонт на апартамент “до ключ” Варна

Какво означава ремонт на апартамент до ключ? Колко струва и към кого да се обърнем?

Днес ще се опитаме да отговорим на всички въпроси.

Старите жилища, или отдавани такива под наем, се характеризират с редица основни проблеми. Някои от тях можем да решим временно, а някои да замаскираме. Не само старите апартаменти, но и току що закупените нови, изискват своите строителни ремонти и услуги.

Изграждане и ремонт на баня, поставяне на подови настилки, подмяна на дограма, слагане на декоративен гипсокартон, мазилки, боя и шпакловане. Всички тези процеси имат своят ред и специфика.

Повикването на различен майстор за всяка една от тези услуги, може да удължи времето на вашия основен ремонт значително!

Ето защо, ние от Varna Sea Build предлагаме услугата… 

 

Ремонт на апартамент до “ключ”

Какво значи ремонт на апартамент “до ключ”?

основен ремонт

Когато Вашето чисто ново, или пък вече старо и амортизирано жилище се нуждае от основен ремонт, се появяваме ние.

Ремонт на апартамент до ключ, се изразява в това ние да поемем изцяло грижата за ремонта на вашето жилище, от “А до Я”. Ние предлагаме всички необходими услуги, за да преобразим вашето жилище в кратък срок.

Нашата бригада от специалисти в различните области, се впускат заедно в приключението за направата на Вашия дом, едно по – уютно и красиво място за живеене.

Ремонт на баня, изграждане и подновяване на ВиК и Ел инсталации, ремонт на покрив, поставяне на всички видове окачени тавани, подмяна на дограма и приобщаване на тераси, са няколко от всички услуги които ние предлагаме.

Двадесетгодишния опит на пазара и дългогодишния професионален стаж на нашата бригада, гарантират качествено и бързо завършване на всеки един обект.

 

Колко ще Ви струва?

ремонт цена

Цените на един цялостен ремонт могат да варират във всякакви граници. Определящи фактори за цената на вашия “ремонт до ключ” са големината на обекта, както и избрания клас материали. За Ваше улеснение, ние предлагаме безплатен оглед и консултации.

Ние ще се погрижим да ви предложим най – доброто за вас.  Ще ви консултираме относно цена спрямо качество и всички новости в сферата, за да постигнем оптимален ефект на минимална цена! Ние сме до Вас в избора на материали!

След оглед на имота, нашият офис екип, ще Ви подготви и изпрати в удобен за вас формат, готова оферта. За удобството на нашите клиенти, и тяхното финансово спокойствие, ние предлагаме разсрочено плащане.

 

ремонт до ключ варна

Всички въпроси които имате към нас, може да изпратите на контактната ни форма в сайта или да позвъните на посочените телефони.

За всички строителни ремонти извършени от нас, Вие ще получите договор за изпълнение в срок.

Vаrna Sea Build съветва, цялостни ремонти да се извършват посредством услугите на голяма строителна бригада.

бригада за ремонти варна

Услугите в частния сектор крият несигурност!

Какви рискове крие частния сектор?

За съжаление, услугите предлагани от частния сектор, които на пръв поглед са много по – евтини, много често завършват с тъжен край. Непрофесионалното отношение, неспазването на срокове и липсата на сигурност и документация, може да усложни, удължи и оскъпи вашия ремонт.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466Офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!