Цялостен Ремонт на баня – варна

 

Цялостен ремонт на баня – един от най – сложните, за реализиране, проекти. Проектирането на баня, тоалет или мокро помещение е първата стъпка. С помощта на модерни технологии, след оглед и взимане на размери, можем да изготвим желания 3D проект, за перфектния ремонт.

 

Ремонт на баня

Даденият проект ще ни предостави идеална визуализация и яснота за нужното количество материали, позиционирането на сантехника и изготвянето на оферта за мечтаната, от Вас, баня.

Къртене на Баня

къртене на баня

Къртенето на баня, или демонтажа на фаянс и теракот, е сложен процес свързан с произвеждането на много строителен отпадък. Модерната техника, опита и изпитаната технология са на наша страна за бързото и лесно подновяване на Вашата баня.

 

ВиК ремонти

ремонт на баня варна

При ремонт на баня, може възникнат различни ВиК ремонти.

Ние от “Varna Sea Build” изграждаме, подобряваме и възстановяваме повредени участъци в канализационната мрежа. Правилното функциониране на ВиК мрежата удължава живота и. Добре изградената ВиК мрежа, предотвратява появата на течове и намаля риска от нужда за частични ремонти.

 

Фаянс и теракот

ремонт на баня

При ремонт на баня, често пъти клиентите са изправени пред един огромен избор от фаянс и теракот. 

 

Нашият екип, ще бъде до вас в цялостния подбор на санитария, фаянс и теракот, за да завършим вашата баня в перфектен вид и разумни цени. Работим с най – високо качество материали. Добре запознати сме с всички видове нови материали и техните свойства и качества. Избора на плочки и лепила е огромен, затова ние сме до вас с богатия си опит.

Завършени проекти на бани може да разгледате в галерията ни тук!

Всички извършени ремонти от “Varna Sea Build”, са с гаранция за качество и в срок!

Изготвянето на гъвкави условия по договора са с цел максимален комфорт и сигурност на нашите клиенти.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис