ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Строителни Ремонти Варна

 

Търсите фирма за строителни ремонти на територията на гр. Варна?  Отлагате строителни ремонти, които са належащи, защото няма към кого да се обърнете? Ваши познати са пострадали от “майстори”?!

Всеки от нас се е сблъсквал с проблематиката свързана със строителните ремонти.

В днешната блог тема ще обсъдим как можем да избегнем редица проблеми свързани с вашия ремонт.

 

Избор на фирма при строителни ремонти

 

Строителните ремонти не бива да бъдат ужаса на всеки собственик на имот. Ето защо днес ние от “Varna Sea Build” ще се опитаме да бъдем полезни, като посочим редица стъпки които да следвате преди да изберете на кого да доверите своя строителен ремонт.

 

  • Проучете пазара добре преди да изберете на коя фирма за строителни ремонти да се доверите, направете едно малко проучване на конкурентните фирми на пазара. В днешно време, всеки от нас може в рамките на 5 – минутно Google проучване да провери колко са доволни клиентите на даден бизнес.

Google отзивите не могат да бъдат манипулирани, така вие може да добиете представа за общото представяне на дадена строителна фирма. Разбира се, не всеки коментар или отзив е 100% меродавен, но бъдете сигурни, че ще добиете представа за общото представяне на фирмата.

 

  • Не се доверявайте на нелицензирани “строители” и “майстори” никога не се доверявайте на човек, който сам за себе си е решил, че може да извършва всички видове строително-ремонтни дейности! Предварително заплатени суми за материали и услуги, на нелицензирани лица, които няма как да ви дадат документ с който ви гарантират, че ще извършат договорените действия, са пари на вятъра.

Многоброен брой хора, които за пръв път се сблъскват с даден ремонт, биват измамени от горепосочените лица. За да избегнете подобен сценарии, винаги се доверявайте на утвърдени строителни фирми, с богата история, доволни клиенти и офис екип който ще издаде нужната документация и фактури за извършените ремонти. Така може да бъдете сигурни, че всичко ще бъде изпълнено качествено и в срок! 

  • Проучете актуални цени на основните материали които ще използвате – важно е когато започваме даден строителен ремонт, предварително да се запознаем с цените на основните материали които ще използваме. При елементарна калкулация, можем да избегнем изкуствено завишаване на цените от страна на изпълнителя.

Строителни ремонти Варна

строителни ремонти варна

Ние от “Varna Sea Build” извършваме редица строителни ремонти!

 

Общите ни проекти с най – добрите специалисти в областта и многобройните ни клиенти, са показателни за качеството на всички строителни ремонти до които се докоснем. Предлагаме безплатен оглед и консултация. Съдействаме изцяло при избора на материали, за да постигнем желания ремонт в перфектно съотношение цена спрямо качество!

Всички строителни услуги които предлагаме може да разгледате на сайта ни в меню Строителство и ремонти

 

А още полезни теми свързани със строителство може да намерите в меню Блог

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!