ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Строителни ремонти в област Варна

Във времето, всеки собственик на жилище се сблъсква с амортизацията на своя имот и се налага да прибегне до избор на фирма за строителни ремонти и услуги. Строителни ремонти, майстори и всичко в сферата на строителните услуги, бива спрягано с “ходене по мъките”. Днес обаче, всички притеснения и “ходене по мъките” са сведени до минимум.

Строителните ремонти са неизбежна част от притежанието на един имот. Ето защо, ние от Varna Sea Build, ще се погрижим за вас и вашия ремонт.

варна строителни ремонти варна

Строителство на къщи, вътрешни ремонти, външни ремонти, ремонти от козметичен тип, боядисване, шпакловане, ПВЦ и Ал Дограма, ремонт на дограма, ремонт на покриви, ремонт на баня, изграждане на хидроизолации, ВиК мрежи и всичко за вашия цялостен ремонт.

Приоритет за нас е всички строителни ремонти които предлагаме да бъдат изпълнени качествено и в срок! Работим по Европейски стандарт.

Двадесетгодишния опит на пазара, множеството доволни клиенти и безброй завършени обекти на територията на област Варна, са нашето “кратко” CV!

Прозрачните и гъвкави условия на нашите договори, както и разсрочено плащане, са насочени изцяло към комфорта на нашите клиенти.

Не се колебайте да се свържете с нас на тел: 0898793365

Може да ни пишете на имейл, във фейсбук страницата ни или да се свържете с нашия офис и технически ръководител. С радост ще направим безплатен оглед и ще отговорим на всички ваши въпроси.

Нашия офис може да намерите на

Адрес: гр. Варна, ул. Софроний Врачански 8А

 

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!