ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Строителни фирми Варна – как да изберем?

 

Строителни фирми Варна. Всеки от нас се е сблъсквал с даден строителен ремонт в живота си. Основното затруднение не е в това да направим самия ремонт, а да изберем строителна фирма, която да го осъществи качествено.

Изборът на строителна фирма, на пръв поглед не изглежда нещо, което би ни затруднило. Това обаче, далеч не е така. Строителни фирми има много, както във гр. Варна, така и във всички останали градове. За съжаление, измамни строителни фирми има много!

Често срещана практика е, измамна строителна фирма да поеме даден обект и да се разтакава във времето. При първоначално заплащане на част от сумата за ремонта, често пъти повече не можем да осъществим контакт със строителите.

Също така, измамните строителни фирми могат да ви предложат много добра цена, в приемлив срок за изпълнение на ремонта, но в последствие уви… Започват се ежедневни обаждания за оскъпяване на ремонта, възникнали измислени “проблеми”, недостигащи материали и т.н.

В един момент, ремонта ви е надвишил първоначално обещаната цена, а не е дори наполовина. Тази измамна практика е много често срещана в големите градове, ето защо трябва да сме много предпазливи при избора на строителна фирма за ремонт.

 

Строителни фирми – на кого да се доверим?

строителни фирми варна

Ние от “Varna Sea Build” ще се опитаме да бъдем полезни във вашия избор на строителна фирма, като ви дадем няколко основни съвети за избор на надеждна строителна фирма.

Тъй като избора в големите градове, а и в не толкова големите разбира се, е голям, трябва да бъдем много бдителни при избора на строителна фирма.

Като за начало, може да направите собствено онлайн проучване и да селектирате няколко фирми от които да изберете. Отзивите за всяка една фирма в Google, често пъти са много показателни за нейното качество. Понякога оценката може да не е много точна, но в 90% от случаите, “Чичо Googleпознава.

Преглеждането на многобройните коментари може да ви даде представа за надеждността на фирмата. Още един фактор който не е за подценяване, е наличието на уебсайт на фирмата, на който може да разгледате предлаганите услуги и ценова листа. Малко измамници отделят средства за добре направен сайт. Повтаряме, сайт, а не страница във фейсбук.

 

Основни стъпки преди започване на ремонта

Когато избираме строителна фирма за ремонта на нашия имот има няколко основни неща, които строителната фирма трябва да ви предложи, за да бъдете сигурни в тяхната надеждност.

строителна фирма варна

  1. Предварителен оглед – предварителния оглед е абсолютно задължителен за да се изговори вашето виждане и да се направи консултация с представителя на строителната фирма.
  2. Изготвяне на оферта – изготвянето на оферта може да бъде в договорен между вас и строителната фирма. Изготвянето на оферта бива да бъде подробно, относно цени на материали, труд и редица други. Един истински професионалист ще ви изготви подредена и подробна оферта, която ще получите по електронен път или на хартиен носител.
  3. Сключване на договор – сключването на договор между двете страни, ще ви даде сигурност, че вашия ремонт ще бъде изпълнен в срок и както е договорено.
  4. Започване на ремонта през договорения период!

 

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466Офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!