ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

СЪВЕТИ ЗА ПЕРИОДИЧНА ПОДДРЪЖКА НА ДОМА

Новата година идва с много възможности за вас и вашия дом!

 

Ако сте обмисляли начини да направите промяна или да инвестирате в надграждане в дома си, сега е идеалният момент. Една добра поддръжка на дома е винаги добре дошла!

Независимо дали става въпрос за малък проект за надстройка или основен ремонт на кухня, надстройката на вашия дом може да създаде голяма разлика в ежедневието Ви.

За да Ви помогнем да започнете годината, помислете за работа с надежден и лицензиран професионалист, за да изпробвате тези идеи във Вашия дом:

 

 ПОДДРЪЖКА НА ДОМА органаизери

Инвестирайте в ре-организация.

Един от най-важните аспекти на пре-проектирането на всяка стая е организацията – важно условие за поддръжка на дома. Независимо дали става дума за вградени рафтове или персонализирани органайзери, наличието на специално пространство за всичките Ви вещи променя осезаемо интериора.

Ремонтите на бани и кухни са чудесно време за включване на органайзери, но те могат да бъдат направени и в по-малки проекти за надграждане. Ако искате да поддържате по-чиста и подредена къща тази година, инвестирането в тях решения е чудесен начин да го постигнете. 

 

стая мебели поддръжка на дома

Създайте пространство за релакс.

С толкова много дейности и отговорности много хора забравят да отделят време за почивка. Създаването на време за релаксация в графика Ви може да бъде по-лесно, ако имате специално място в дома си за това.

Посвещаването на стая или дори кът за медитация, йога или други упражнения за релаксация и завършването им с боядисване на стените и окачване на осветителни тела е всичко, от което се нуждаете, за да преобразите пространството.

 

жена боядисване стена поддръжка дома varna sea build

 – поддръжка на дома: Пребоядисване. 

Боядисването на вашия дом може да изглежда като смущаващо начинание, но дори малките боядисвания могат да създадат огромна разлика във външния вид и усещането на Вашия дом.

Помислете да започнете с банята, коридора или дори вътрешността на кухненския килер!

 

зелен екстериор дървена врата

 – Надграждане на екстериора.

Много собственици отделят много време на интериора на дома, но екстериорът е също толкова важен.

Неща като смяна на щори, озеленяване и ремонт на тераса могат да добавят много привлекателност към Вашия дом и да се превърнат една добра инвестиция за бъдещето. 

 

Фирма Varna Sea Build може да Ви асистира в реновацията на дома Ви!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!