ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

СЪВЕТИ ЗА ПОДДРЪЖКА НА ДОМА ПРЕЗ ЗИМА

Независимо дали ни харесва времето или не, зимата е пред нас!

 

Температурите продължават да падат. Повече от вероятно вече сте сменили гардеробите си, подготвили сте купчина дърва за огрев за камината, но проверили ли сте нашия списък със съвети за зимна поддръжка на дома?

Този списък със съвети за поддръжка на дома през зимата ще гарантира, че домът Ви е във върхова форма:

 

Изключете всички външни кранове

 

Водата, която не е била източена във вашите маркучи и тръби, може да замръзне, което ще доведе до спукване на тръбите при разширяване на леда.

Ако все още не сте го направили, започнете, като изключите всички градински маркучи и източите водата, която остава във външните кранове.

 

Не подрязвайте дървета или храсти до края на зимата

 

Градинарите съветват да изчакате резитбата до края на зимата за повечето растения, когато са били дълго време в латентно състояние и точно преди началото на пролетния растеж.

Моля, обърнете внимание: Може да се наложи да наемете арборист, който да отстрани мъртвите места или да подреже дървета в близост до вашия дом или електропроводи, които могат да причинят проблеми при зимна буря.

 

Уплътнение около прозорци и врати

 

Ако празнините между обшивката и рамките на прозорците или вратите са по-големи от ширината на никел, трябва да нанесете отново външното уплътнение.

Проверете и фугите в рамките на прозорците и вратите. Силиконовият уплътнител е най-подходящ за външна употреба, защото няма да се свие и е непроницаем за елементите.

 

Обърнете таванните си вентилатори

 

Ако вашият вентилатор на тавана има превключвател за обратен ход, използвайте го, за да движите перките на вентилатора по посока на часовниковата стрелка, след като включите отоплението.

Energy Star казва, че вентилаторът ще произведе възходящо течение и ще избута надолу в стаята загрят въздух от тавана (не забравяйте, че горещият въздух се издига).

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!