ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Създайте перфектния килер

Ако Ви се струва, че в кухнята Ви никога няма достатъчно място за съхранение, създаването на организиран килер може да е точно това, от което се нуждае вашият дом.

 

Да имаш хубав килер е една от най-желаните характеристики за купувачите на жилища. Независимо от размера на вашата кухня, без организация и специални места за нещата в нея, е лесно тя да се превърне в претрупана бъркотия. Открийте най-добрите идеи за организация на килера тук и се възползвайте максимално от вашата кухня.

Започнете с организация на килера. Има различни стъпки и продукти за улесняван на този процес.

 

Първо и най-важно, започнете на чисто!

Избършете рафтовете и изхвърлете старата храна. Започването на чисто ще поддържа нещата организирани по-дълго. След това, ако  искате да категоризирате килера си, поставете подобни елементи заедно, за да намерите бързо точно това, което търсите.

Най-практичното използване на вашето пространство, може лесно да се постигне с наличието на контейнери за подправки например. Контейнерите или кутиите за съхранение не само изглеждат привлекателни за окото, но и ви спестяват място.

Наличието на кошници, кутии и контейнери ще Ви позволи да организирате продуктите си както искате, без да се налага да се справяте с неудобната форма на торбите, буркани и т.н. Ако искате да добавите този последен щрих, не пречи да добавите етикети към Вашите контейнери.

 

Етикетите са чудесен начин всички в семейството ви да знаят къде точно се намира и отива всичко. Използвайте височината в своя полза!

Изнасянето на вашите шкафове до върха или създаването на персонализирани рафтове до тавана, увеличава максимално вашето пространство. Има много различни конфигурации, които могат да се направят при инсталиране на рафтове, така че ще трябва да видите кое работи най-добре за вашето пространство.

 

Друго нещо, което трябва да имате предвид, е поставянето на шкафове, паралелно. Това ви позволява да имате някакво скрито място за съхранение на някои неща, които не искате да са на отворени рафтове.

Обикновено вратите са нещо, което се пренебрегва, когато правите някои промени в дома, но стилът и използването на вратата към вашия килер могат да бъдат много важни. Важно е да използвате всеки сантиметър от пространство в килера си, за да увеличите максимално пространството за съхранение.

 

Не всички домове имат обособено килерче, това не означава, че не можете да проявите креативност и да създадете килер, който изглежда така, сякаш е оригинален за къщата. Ето няколко креативни хакове за перфектния килер!

 

килер гардероб varna sea build

Преобразуване на гардероба – Ако имате гардероб в близост до вашата кухня, който не се използва, това може да бъде идеалното място за вашия килер. Добавянето на персонализирани рафтове и организация ще трансформира старият Ви гардероб напълно.

 

Килер стълби varna sea build

Под стълбите – Под повечето стълбища има празно пространство, което не се използва. Извършването на ремонт за добавяне на врати или отворени рафтове тук може да създаде идеалното килерче, без да отнема друго пространство във Вашата кухня.

 

килер скрин varna sea build

Преобразувайте един от Вашите скринове – Ако в кухнята ви няма друго място за добавяне на килер, преобразуването на скрин е един от най-добрите начини да обособите килер. Плъзгащите се чекмеджета, създават достъпен и организиран достъп до вашата храна.

Създаването на перфектния килер е нещо ценно. Това ще освободи място и ще запази плота ви без претрупване.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!