ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Усвояване на тераса

Усвояване на тераса – ремонт който предприемаме с няколко различни цели. Усвояването на тераса може да бъде желан ремонт с цел да се разшири дадено помещение. Приобщаването на балкона може да бъде и с цел за изграждането на изцяло ново помещение или преустройство на кухненски бокс.

 

Усвояване на тераса varna sea build

 

Усвояването на дадена тераса има своите плюсове и минуси, които трябва да претеглите много добре преди да започнете ремонта.

Новото строителство, понякога с цел модерен дизайн, предлага жилища с излишно големи тераси. Разбира се, с помощта на добра строителна фирма, тази тераса може да бъде приобщена и използваема. Друг много желан ефект на приобщаването на една тераса е това, тя да се превърне в кухненски бокс.

 

усвояване на тераса

 

За да се усвои дадена тераса и да стане част от помещението се извършват редица строителни ремонти.

 

Процеса започва като се пресмята дали конструкцията на сградата ще устои на видоизмененията. Събарянето на една стена може да бъде фатално за вашето жилище. След като бъде установено, че проекта е възможен се преминава към събарянето на стената която разделя терасата с помещението към което искаме да я приобщим.

 

Според бъдещето предназначение на приобщения балкон, се прави проект за изграждането му. Може да са нужни изграждането на ел. инсталация с усилни контакти за кухня, съответно и изграждане на ВиК мрежа. Почти задължително е и изграждането на топлоизолационен слой.

Ако усвояването на терасата е с цел само разширяване на дадено помещение, тогава процеса не е толкова сложен.

 

Последни стъпки от ремонта са освежаването с една хубава шпакловка и боя.

 

Процеса на усвояване на тераса може да се окаже дълъг и с много непредвидени усложнения. Лишаването от тераса трябва да е добре обмислено. При малки и непрактични стаи понякога е добро решение, но не и в случаите когато имаме само един балкон.

 

Ние от Varna Sea Build” имаме голям професионален опит в изграждането на балкони, тяхното остъкляване, изграждането на покривни конструкции и усвояване на тераси.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис

 

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ ОТ НАС:

« 1 of 2 »

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!