ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

3 подобрения в дома Ви които помагат сутрин

Повечето заети семейства ще се съгласят, че сутринта може да бъде малко стресираща.

 

Дори и да имате добра рутина за излизане навреме, неизбежно ще има дни, в които времето няма да Ви стига.

 

3 лесни подобрения и надстройки на дома, които ще намалят сутрешния стрес и ще Ви спестят време през цялата учебна година!

 

поставка шкаф за обувки коридор врата varna sea build

 

Поставете шкаф/поставка за обувки. Поставката за обувки (понякога наричана пейка) е чудесен начин да улесните децата си, да не закъсняват за училище. Вместо да тичат из къщата в търсене на липсваща обувка или да ровят за маратонки за Физическото, децата винаги могат да държат обувките си на едно и също място.

Освен това шкафа за съхранение служи и като място за сядане, докато обувате чорапи и обувки. Можете да го закупите предварително изработен и да го сглобите у дома!

➠ След като създадете удобно място за обувките, можете да преминете към организирането на раници и кутии за обяд. Кукичките близо до вратата са чудесни за съхранение на детските вещи.

Якетата и чантите ще бъдат на една ръка разстояние, когато закъснявате или бързате да хванете автобуса сутрин. Ако не харесвате утилитарния вид на обикновените куки за палта, има много уникални и креативни алтернативи.

Разгледайте някои идеи в Pinterest, за да се вдъхновите.

 

кухненски остров подобрения в дома диван varna sea build

 

Добавете кухненски остров. Всеки знае, че кухнята може да бъде претъпкана. Докато децата закусват, а родителите правят кафе и опаковат обяд, със сигурност ще се случат задръствания.

Ако някога сте искали повече пространство на плота, помислете за инсталиране на кухненски остров. Това може да е определеното място за опаковане на кутии за обяд или варене на кафе.

Някои острови са по-сложни от други, но не е нужно да предприемате цяла реконструкция на кухнята, за да добавите пространството, от което се нуждаете.

 

кухненска количка плодове зеленчуци буркани подправки

 

➠ Голяма кухненска количка осигурява същата функция като остров.

Освен това много от тях имат колела, което ги прави лесни за преместване!

 

ръка телефон приложение контрол на дома смарт хоум

 

Случвало ли Ви се е да излезете от алеята сутрин само за да си спомните, че сте забравили да регулирате термостата или да изключите лампата в банята? Енергийно съзнателните семейства знаят, че пестенето на електроенергия спестява както пари, така и природни ресурси.

Но, както всеки, понякога просто забравяте да изключите ключа за осветлението или да вдигнете климатика с няколко градуса.

За щастие, с някои лесни технологични надстройки можете да контролирате дома си с Вашия смартфон или от Вашия компютър. Някои технологии за “интелигентен дом” Ви позволяват да изключвате осветлението, да задавате аларми за сигурност и да управлявате термостата от приложение на телефона.

 

Други удобства и подобрения в дома включват джаджи като bluetooth резето, което Ви позволява да заключвате и отключвате входната си врата с едно докосване на пръста.

Тези интелигентни технологии може да струват малко повече предварително, но Ви спестяват много време и пари в дългосрочен план, особено сутрин, когато закъснявате.

Повечето от тези подобрения са бързи сглобявания или инсталации и предлагат удобството, от което се нуждаете сутрин.

За помощ при по-големи проекти, сезонна поддръжка на дома и други ремонти се обърнете към Varna Sea Build. Ние ще работим с вашия натоварен график и ще предложим качествената изработка, която Вашият дом заслужава!!

 

За още полезни съвети посетете нашата блог страница!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!