ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

3 ПРОЕКТА ЗА РЕМОДЕЛИРАНЕ НА ДОМА

РЕМОДЕЛИРАНЕ на дома

Независимо дали сте живели в дома си от 30 години или току-що сте нанесли, има толкова много различни проекти за подобряване на дома, които можете да направите, които биха имали голяма възвращаемост.

В перспектива, когато искате да продадете дома си, ремонтирането му  ще повиши стойността му на пазара. Ето 3 проекта за подобряване на дома, които се изплащат с времето.

 

ремоделиране на кухня Varna Sea build

 

Ремоделиране на кухня

Кухнята се счита за сърцето на дома. Потенциалните купувачи на вашият дом, ще искат да могат да си представят себе си в това пространство и нищо не отблъсква купувачите като остарялата кухня.

Ремоделирането на вашата кухня е един от най-добрите проекти с възвръщаемост. Основният ремонт на кухнята би донесъл най-голяма полза, независимо дали има за цел да добави стойност към вашия дом или просто да достави удоволствие на вас, или вашето семейство.

Инсталирането на нови плотове, уреди и шкафове наистина може да освежи кухнята. Когато ремоделирате кухнята си, може да искате да започнете с нещо дребно. Смяната на кухненският кран, добавянето на нов кухненски хардуер и подмяната на стари осветителни тела, са евтини решения, като за начало.

Ако подмяната на шкафовете е извън бюджета ви, помислете за нов слой боя, за да им придадете нов облик. Тези видове “малки надстройки” могат да подобрят цялостния вид на вашата кухня.

 

ремоделиране на баня от varna sea build

Изпълнен проект от VarnaSeaBuild

 

Ремоделиране на баня

Надстройките и ремонтите на бани са страхотна инвестиция във вашия дом!

Ремоделирането на банята може да бъде огромен проект и първоначално плашещ за предприемане. Дребните и големи ремонти на банята обаче се изплащат, когато сте готови за продажба.

Малките подобрения, могат да се състоят в инсталиране на ново огледало, актуализиране на копчетата или кранове, и инсталиране на ново осветление. Въпреки че тези надстройки изглеждат бързи и лесни, те създават огромна разлика във външния вид и функционалността на вашата баня.

Основните ремонти на банята могат да включват пълно изкъртване и инсталиране на нова тоалетна, нови подови плочки, нови душ кабини и други. Независимо от размера на преустройството, което изберете, и двата ремонта ще се изплатят в крайна сметка.

 

метална врата от varnaseabuild

Метална, входна врата от VarnaSeaBuild

Смяна на входна врата

Друг външен проект, който може да добави голяма стойност, е подмяната на вашата външна врата.

Входните врати са в предната част на дома и привличат вниманието на минувачите и хората, които биха искали да закупят вашия дом. Цветът и качеството са две неща в списъка, които трябва да имате предвид.

Разбира се, друго е колко добре функционира.

 

Ако искате да започнете някои проекти за подобряване на дома, които ще се изплатят в дългосрочен план, нашият професионален екип от майстори може да ви помогне. От началото до края ще Ви предоставим професионални и качествени услуги. Свържете се с нас днес, за да получите повече информация!

 

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!