ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

ПВЦ И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА ВАРНА

ПВЦ И АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА ВАРНА

 

Как да изберем подходяща дограма за своя дом?

През последните години развитието в областта на дограмата е много стремглаво. На пазара има огромно разнообразие от пвц и алуминиева дограма.

Изработени с различни профили, видове обкови и стъклопакети. Стъклопакетите имат все по – голям избор и разнообразие. Могат да бъдат с различна дебелина на стъклото, с различен брой камери и т.н.

От избора на качествена и подходяща пвц и алуминиева дограма за вашето жилище, си гарантирате по – висока енергийна ефективност и по – добра топлоизолационна характеристика.

 

алуминиева дограма варна

видове PVC и Al дограма

 

Избора на цвят на вашата дограма е от голямо значение, за да придаде завършен вид и цялост на имота. Избора на цвят, подходящ за вашето жилище, може да не съвпадне с външната визия на сградата. Ето защо производителите на пвц и алуминиева дограма са предвидили алуминиеви капачки, които се монтират от външната страна.

Тези декоративни капачки се монтират в заводски условия. Освен за визията, те служат и за предпазване на дограмата от агресивните метеорологични условия. Така, чрез тях, вие имате желания цвят отвътре, без да се нарушава основната визия на фасадата. Интересен факт за акрилната цветна повърхност е, че тя е много по – издържлива отколкото ПВЦ или АЛ повърхност на белите прозорци.

При избора на пвц и алуминиева дограма Варна, винаги се съветвайте със специалистите относно избора си. Те могат да ви насочат и да ви препоръчат най – доброто за вас, спрямо изложението на имота, мястото и финансовите ви възможности.

Трите основни компонента на една дограма са – стъклопакет, профил и обков. При повишаване на класа на всеки един от тези три компонента, цената на крайния продукт също се повишава. При добра комуникация с вашия специалист, може да постигнете оптимален ефект на разумна цена.

 

VARNA SEA BUILD” съветва при избор на пвц и алуминиева  дограма, за ремонт или изграждане, да поканите вашия избран специалист на оглед, за да Ви състави подходящ проект с оптимална качествена характеристика.

Добрата изработка и правилната дограма гарантират, че ще си възвърнете инвестицията, с икономия на електроенергия, както през топлите, така и през студените месеци.

 

Монтаж на  пвц и алуминиева дограма

Монтажа на пвц и алуминиева дограма е дълъг и сложен процес. Важно е монтажа да бъде извършен от професионалисти, тъй като при неправилен монтаж може да има нежелани ефекти. Деформация на прозорците, пропускане на влага и редица други проблеми.

В много от случаите, целия процес започва с демонтажа на стара дограма. При демонтажа на стария стъклопакет, може да се наложи разширяване на отвора в стената, за да се постави новата дограма.

При подготовката за поставяне на новия прозорец се пробиват дупки и се поставят арматури за мрежи против насекоми. Прозорецът трябва да бъде захванат много здраво за стената. Използва се и професионална монтажна пяна.

След поставяне, профилите се разширяват при определение температури. Ето защо се предвиждат до 20мм разстояние между касата и зида, тъй като разширението може да достигне до 22мм на метър.

Прозорецът бива допълнително уплътнен чрез специална изолационна система.

Нивелирането и фиксирането на рамката са са от изключително значение. Те стават с помощта на монтажни клинчета.

VARNA SEA BUILD” съветва да се доверите на професионалисти и да не предприемате смяна и монтаж на дограма сами.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365– Технически ръководител

0988985466– офис

 

« 1 of 5 »

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!