ремонт на ДОГРАМа

PVC и AL Дограма

Предлагаме изработка и ремонт на PVC и AL дограма , стъклопакети на преференциални цени за дистрибутори. Алуминиевите и PVC прозорци, предлагани от нас, са с доказано качество, поради избора ни на утвърдени марки на профилите, с които работим, сертифицирани по Европейски стандарти. PVC и алуминиевата дограма се съчетава с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества- топлоизолация, слънцезащита (стъкло четири сезона), шумоизолация, бронировка. Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата.PVC дограмата REHAU-KMG може да бъде оборудвана със секюрити обков.

Извършаваме поставяне на PVC и AL дограма, както и ремонт на стара дограма, или повредена в следствие на неправилна експлоатация. Причините за повреда на Вашата дограма са много, затова ние сме тук да Ви помогнем с поставяне, подмяна или ремонт на всякакъв вид дограма. Ремонта на поставена от други фирми дограма, цели да запази максимално вида на конструкцията придържайки се към оригиналния вид. При одобрение от клиент можем да увеличим експлоатационните качества на конструкцията.
Предлагаме и поставяне на комарници, ролетни щори(външни и вътрешни).

Изграждането на качествена дограма повишава нивото на шумоизолация, топлоизолация и подобрява функционалността на вашето жилище.

Клиентът за нас стои на първо място и ние се стараем не само да изпълним качествено изискваното от нас, а и да вникнем в индивидуалните желания и предпочитания като спазим договорения срок.

  • Поставяне на ПВЦ и АЛ дограма
  • Подмяна на уплътнения на дограма
  • Подмяна на дефектирал стъклопакет
  • Подмяна на обков
  • Поставяне на ролетни щори и комарници
  • Поставяне и ремонтиране на механизми за двустранно отваряне
  • Монтаж и демонтаж на дограма

вИДОВЕ ДОГРАМА rehau

 

REHAU Geneo

REHAU Geneo

REHAU Brillant Design

REHAU Brillant Design

REHAU EcoSol Design

REHAU EcoSol Design

REHAU Euro Design 70

REHAU Euro Design 70

REHAU Euro Design 86 Plus

REHAU Euro Design 86 Plus

ВИДОВЕ ДОГРАМА KMG

 

KMG Prestige

KMG Prestige

KMG Prelude

KMG Prelude

ДОГРАМА ALTEST

Altest ПОНИ

Altest ПОНИ

Altest ЕСКИМОС

Altest ЕСКИМОС

ДОГРАМА VIVAPLAST

Viva Plast

Viva Plast

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

 

« 1 of 4 »