Профили за врати и прозорци серия ЕСКИМОС

 

профили за врати и прозорци Altest ЕСКИМОС

 

Алуминиевата система на фирма „Алтест“ – „530 ЕСКИМОС“ се различава от системата „ПОНИ“ по това, че е с прекъснат термо мост чрез полиамид, който е 24 мм при профил каса и 20-22 мм при профил крило. Функцията на полиамидния профил е да разделя профила на две части, за да прекъсва топлопреминаването, като по този начин осигурява по-добра топлоизолация.

 

Системата изцяло отговаря на всички европейски стандарти!

Другото предимство на тази система е, че е конструирана по такъв начин, че могат да се прилагат всички видове отваряния – както едноосово, така и двуосово при изработените врати и прозорци. Изчистеният дизайн на профилите за врати и прозорци, позволява употребата на голямо разнообразие на сглобки, панти и други аксесоари.

Освен това системата е изработена и с 3 уплътнения – централно, външно и вътрешно, като централният уплътнител е специално конструиран за „530 ЕСКИМОС“. Профилите от тази система позволяват поставянето на стъклопакет от 20 до 29 мм в зависимост от желанието на клиента.
Според стандарта DIN 1725 T1 алуминият, използван за изработката на профилите от системата „530 ЕСКИМОС“, е AIMgSiO0,5 F22 и отговаря на всички стандарти и норми за качество.
Фирма “Алтест” предлага алуминиевите си профили в пълната гама на RAL стандарта.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис