PVC и AL Дограма гр.варна

 

Предлагаме изработка и ремонт на PVC и AL дограма гр.Варна –  стъклопакети на преференциални цени за дистрибутори. PVC и AL дограма, предлагани от нас, са с доказано качество, поради избора ни на утвърдени марки на профилите, с които работим, сертифицирани по Европейски стандарти.

PVC и AL дограми се съчетават с различни стъклопакети, които се отличават с всеобхватни качества: топлоизолация, слънцезащита (стъкло четири сезона), шумоизолация, бронировка. Изборът на стъклопакет зависи от качествата, които трябва да притежава дограмата. PVC дограма REHAU-KMG може да бъде оборудвана със секюрити обков.

 

ремонт на ДОГРАМа

Извършаваме поставяне на PVC и AL дограма в гр.Варна, както и ремонт на дограма, или повредена в следствие на неправилна експлоатация. Причините за ремонт на дограма са много, затова ние сме тук да Ви помогнем с поставяне, подмяна или ремонт на всякакъв вид дограма.

Ремонта на дограма, поставена от други фирми , цели да запази максимално вида на конструкцията придържайки се към оригиналния вид. При одобрение от клиент можем да увеличим експлоатационните качества на конструкцията.

 

дограма гр.варна varna sea build

Предлагаме и поставяне на комарници, ролетни щори (външни и вътрешни).

 

Изграждането на качествена PVC и AL дограма, повишава нивото на шумоизолация, топлоизолация и подобрява функционалността на вашето жилище.

Клиентът за нас стои на първо място и ние се стараем не само да изпълним качествено изискваното от нас, а и да вникнем в индивидуалните желания и предпочитания като спазим договорения срок.

Ето и услугите които ние от “Varna Sea Build” предлагаме за вашето удобство. За всички услуги свързани с дограми, можете да се доверите на нашият екип от професионалисти.

  • Поставяне на ПВЦ и АЛ дограма
  • Подмяна на уплътнения надограма 
  • Подмяна на дефектирал стъклопакет
  • Обръщане на дограма
  • Подмяна на обков 
  • Поставяне на ролетни щори и комарници
  • Поставяне и ремонтиране на механизми за двустранно отваряне
  • Монтаж и демонтаж на дограма 

вИДОВЕ ДОГРАМА rehau

 

REHAU Geneo

REHAU Geneo

REHAU Brillant Design

REHAU Brillant Design

REHAU EcoSol Design дограма гр.Варна

REHAU EcoSol Design

REHAU Euro Design 70 дограма

REHAU Euro Design 70

REHAU Euro Design 86 Plus

REHAU Euro Design 86 Plus

ВИДОВЕ ДОГРАМА KMG

 

KMG Prestige дограма

KMG Prestige

KMG Prelude дограма гр.Варна

KMG Prelude

ДОГРАМА ALTEST

Altest ПОНИ дограма

Altest ПОНИ

Altest ЕСКИМОС дограма гр.Варна

Altest ЕСКИМОС

ДОГРАМА VIVAPLAST

Viva Plast

Viva Plast

 

Защо клиентите избират нас?

^^Предлагаме ниски цени на PVC и AL Дограма в гр.Варна.

^^Качествен монтаж на дограма в гр. Варна.

Работим с всички видове дограма. Взимаме размери, правим проект и ви предлагаме най – добрия за вас вариант в кратък срок. Предлагаме и всички други строителни услуги свързани с вашия ремонт. Боядисване, шпакловане, фаянс и теракот. Монтажа на дограма е една от множеството строителни услуги които предлагаме на територията на гр. Варна и област.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис

 

« 2 of 5 »