ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ IBG PLAST?

 

ibg plast бяла дограма прозорец

IBG PLAST e специализирана фирма за изработка на PVC и Алуминиева дограма.

 

Фирма “Ай Би Джи – Пласт” е постоянно ангажирана с изработка на дограма, като има реализирани хиляди квадратни метри врати и прозорци, които се увеличават всеки ден. Както за обекти на строителни фирми, така и дограми за частни домакинства.

Тяхната мисия е да повишат сградната енергийна ефективност на бизнеса и домакинствата, чрез производство и монтаж на висококачествена, енергоспестяваща дограма.

 

ibg plast дограма бяла прозорец

 

Предлагат едни от най-ниските цени на пазара, в което може да се убедите сами!

 

В качеството си на ОТОРИЗИРАН ПАРТНЬОР на REHAU, “Ай Би ДжиПласт” гарантира спазването на всички технологични изисквания при изработката на дограмата.

 

Утрешното качество, избрано днес!

 

Избирайки дограмата на “Ай Би ДжиПласт” Вие правите възможно най-рационалното решение и подсигурявате на Вас и Вашето семейство не само домашен уют, но и максимална енергийна ефективност.

Изборът на качеството, предлагано от “Ай Би ДжиПласт” ще осигури неповторим уют и прекрасна домашна атмосфера, каквито всеки човек заслужава.

Мотивацията и възможностите на екипа са неоспорими! Във фирмата работят отлично обучени кадри с богат опит в конструирането и производството на дограма.

Те са придобили опита си на различни по тип строителни обекти и са готови да Ви изненадат с бързина, ефективност и професионално отношение.

Тъй като иновацията е важна част от тази сфера на работа постоянно се следят новите тенденции.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис