ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Как да проверим здравината на един покрив?

При закупуване на даден имот, било то къща или апартамент, правим обстоен преглед на стени, мебели, дограма, подови настилки и баня. Често пъти обаче забравяме да проверим ключов елемент при закупуването на даден имот, а именно, неговия покрив.

ремонт на покриви варна

Как да оценим състоянието на един покрив?

Ако сте предприели крачката за закупуване на жилище, има няколко лесни начина чрез които да проверите здравината на един покрив. Елементите които трябва да разгледате, за да добиете представа за състоянието на покрива са следните:

  • Общото състояние на покрива не може да бъде определено с просто око. Погледа нагоре от земята далеч не е достатъчен, за да се определи състоянието. Вида на покрива отгоре, често пъти е невъзможен ако не сте подготвени.

Ето защо е хубаво, ако не можете да прецените сами, да извикате професионалист, който да ви даде оценка, с която да определите дали покрива е в добро състояние. Бъдещия ремонт на покрив може да оскъпи покупката ви значително, затова е добре да имате ясна представа за състоянието на покрива.

  • Петна от влага или мухъл е знак, че някъде в покрива има теч, който може да предизвика много бъдещи проблеми. Петната могат да бъдат прикрити частично, но с внимателен оглед могат да бъдат възстановени.
  • Състояние на улуците може да бъде проверено лесно. Важно е системно да се почистват, за да се избегне запушването им. Запушването може да доведе до сериозни ремонти.

“Varna Sea Build” съветва да инспектирате покрива си два пъти годишно. След преминаването на летния и зимния сезон е добре да се провери състоянието на покрива. Както горещините, така и ниските температури, могат да компрометират здравината на вашия покрив.

 

Информация за видовете покриви може да намерите тук.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис

 

« 1 of 2 »
« 1 of 7 »
« 1 of 2 »

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!