ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

ремонт на баня – основни стъпки

Проект на баня
3d

Ремонта на баня е един от най – сложните за реализиране проекти. 

Проектирането на баня, тоалет или мокро помещение е първата стъпка. С помощта на модерни технологии, след оглед и взимане на размери, можем да изготвим желания 3D проект, за перфектната баня. Дадения проект ще ни даде перфектна визуализация и яснота за нужното количество материали, позиционирането на сантехника и изготвянето на оферта за мечтаната баня.

Демонтаж на стари плочки

Демонтажа(къртене) на фаянс и теракот е сложен процес свързан с произвеждането на много строителен отпадък. Модерната техника, опита и изпитаната технология са на наша страна за бързото и лесно подновяване на Вашата баня.

Вик ремонти

При нужда, се подновява или изгражда ВиК мрежата. Подобряваме и възстановяваме повредени участъци в канализационната мрежа. Правилното функциониране на ВиК мрежата удължава живота и. Добре изградената ВиК мрежа, предотвратява появата на течове и намаля риска от нужда за частични ремонти.

Фаянс и теракот

faqns i terakot

Работим с най – високо качество материали. Добре запознати сме с всички видове нови материали и техните свойства и качества. Избора на плочки и лепила е огромен, затова ние сме до вас с богатия си опит.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2021 Varna Sea Build