ЦЯЛОСТЕН РЕМОНТ НА ЖИЛИЩА

Ремонт на баня: основни стъпки

Ремонт на баня: един от най – сложните за реализиране проекти. 

 

Проектирането на баня, тоалет или мокро помещение е първата стъпка. С помощта на модерни технологии, след оглед и взимане на размери, можем да изготвим желания 3D проект, за перфектния ремонт на вашата баня.

Дадения проект ще ни даде перфектна визуализация и яснота за нужното количество материали, позиционирането на санитарна техника и изготвянето на оферта за мечтаната баня.

 

Демонтаж на стари плочки

Демонтажа (къртене) на фаянс и теракот е сложен процес свързан с произвеждането на много строителен отпадък. Модерната техника, опита и изпитаната технология са на наша страна за бързото и лесно подновяване на Вашата баня.

 

Вик ремонти

ремонт на баня varna sea build

При нужда, се подновява или изгражда ВиК мрежата. Подобряваме и възстановяваме повредени участъци в канализационната мрежа. Правилното функциониране на ВиК мрежата удължава живота и. Добре изградената ВиК мрежа, предотвратява появата на течове и намаля риска от нужда за частични ремонти.

 

Фаянс и теракот

faqns i terakot

Работим с най – високо качество материали. Добре запознати сме с всички видове нови материали и техните свойства и качества. Изборът на плочки и лепила е огромен, затова ние сме до вас с богатия си опит.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис

 

 

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ ОТ НАС:

 

« 1 of 4 »

 

Next Post

Previous Post

Leave a Reply

© 2024 Varna Sea Build

Харесахте ли тази БЛОГ статия? СПОДЕЛЕТЕ НИ!