Кърти  Чисти  Извозва гр. варна

кърти чисти извозва
Къртенето на бетон, бани, плочки и мозайки, е една от основните дейности на Varna Sea Build. Първият етап от строително ремонтната комплексна услуга кърти чисти извозвае къртенето.
То може да е като самостоятелна услуга или в пакет с чистенето и извозването. Всички дейности свързани с къртенето са не просто силово събаряне, а точно изчисление за последваща здрава и устойчива конструкция. Особената специфика на процеса  е в зависимост от това какъв материал трябва да се отстрани.
кърти чисти извозва varna sea build

кърти чисти извозва

Сваляне на мазилка, къртене на баня, отваряне на врата, усвояване на тераса или събаряне на къща, ние сме с Вас. Всяка от изброените дейности има специфика с която нашите специалисти са тясно запознати. Качеството на извършения ремонт е значително важно за нас.
Изпитаната, през годините, технология е усъвършенствана, затова можем да сме сигурни че ще удовлетворим вашите желания.
Клиента може да избере, както само част от изброените услуги, така и пълния ни пакет (кърти, чисти, извозва). Неудобствата свързани с процеса на къртене са сведени до минимум с Varna Sea Build.

кърти чисти извозва

Къртене на бетон Варна

 

Къртенето на бетон в домашни условия може да се окаже непосилно дори да разполагате с дадени инструменти. Ето защо ние разполагаме с професионална техника, утвърдена технология и специалисти с дългогодишен опит в сферата.
При отстраняването на дадена стена, може да се произведат отпадъци в размер на 300 до 500кг или повече. Нашите специалисти разполагат с нужните инструменти и техника за безопасното им отстраняване, както и редуцирането на праха след ремонта.

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис