Къртене Варна, къртене на бетон, къртене на баня НА Топ цени

 

 

Една от основните услуги, които предлагаме е къртенето на бетон, тухла, плочки и мозайки.Първият етап от строително ремонтната комплексна услуга „кърти, чисти и извозва“ е къртенето. То може да е като самостоятелна услуга или в пакет с чистенето и извозването. Всички дребни разрушения в дома, офиса или вилата са част от Къртенето, но може и да се извършват и по-големи дейности,  както и мащабни проекти в производствени бази и съоръжения. За да избегнете риска от провал на стартирания от вас проект се доверете на нас, професионалистите, които владеем техниките, разполагаме с най-модерните и прецизни машини. За всеки един по сериозен ремонт, като усвояване на тераса или части от жилището, правене на отвори за врати и прозорци, къртенето е услуга, чрез която може да преустроите Вашия дом. Ние имаме нужния екип и професионална техника, за да предложим на нашите клиенти висококачествена услуга. Знаем, че къртенето на бетон е трудоемко и не всеки би се справил с него. Ето затова можете напълно да се доверите на нас.
Ние сме извършили множество демонтажи, свързани с къртене на бетон, което е основата за облика на жилището. Главно усвояването на части от жилищна площ е най-желаната услуга от нашите клиенти. Извършваме също така къртене на баня, сваляне на плочки, мозайки, фаянс, теракот, демонтираме остъклени конструкции от метал и дърво, разширяваме отвори за врати и прозорци.
Къртенето е съпроводено и с много отпадъци. Затова предлагаме на нашите клиенти комплексно почистване и извозване на отпадъците.
 
Къртене Варна (Къртене на бетон) 
Домашните решения за преустройство могат да се окажат трудна задача. Особено когато се сблъскате с къртенето на бетон. Оказва се, че много от мъжете си мислят, че при наличието на професионални инструменти къртенето на бетон става фасулска работа, но нещата не стоят точно така. За да къртите бетон, ви е необходим опит и познаване на различни техники на къртене. Много лесно можете да повредите скъпите професионални машини, ако не ги използвате правилно. Изхвърляне на строителни отпадъци е неотменна част от пакета услуги на почти всяка фирма за къртене Варна. В следствие на къртачните услуги се получава голямо количество отпадъци, които трябва да се почистят “професионално” със здрави чували, метли и лопати. Така например при къртене на подпрозорец се произвеждат отпадъци в порядъка на 600 кг, които се събират в около 20-25 чувала , здрави без дупки, за да не се разнася прах и дребни строителни отпадъци в апартамента и по стълбището. Работниците, които извършват дейността събиране, носене и натоварване на отпадъци са също добре екипирани, като професионалните къртачи с плътни ръкавици, маски против прах, задължителните каски и здрави гащеризони. Инструментите, които използват се лопати, метли, плътни плетени чували при нужда, колички и транспортна лента.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис