Къртене Варна, събаряне на къщи, къртене на бетон, къртене на баня 

Топ цени!

къртене

кърти чисти извозва

Къртенето на бетон, бани, плочки и мозайки, е една от основните дейности на Varna Sea Build. Първият етап от строително ремонтната комплексна услуга „кърти, чисти, извозва“ е къртенето. То може да е като самостоятелна услуга или в пакет с чистенето и извозването. Всички дейности свързани с къртенето са не просто силово събаряне, а точно изчисление за последваща здрава и устойчива конструкция. Особената специфика на процеса  е в зависимsот от това какъв материал трябва да се отстрани. Сваляне на мазилkа, къртене на баня, отваряне на врата, усвояване на тераса или събаряне на къща, ние сме с Вас. Всяка от изброените дейности има специфика с която нашите специалисти са тясно запознати. Качеството на извършения ремонт е значително важно за нас.
Изпитаната през годините технология е усъвършенствана, затова можем да сме сигурни че ще удовлетворим вашите желания.
Клиента може да избере, както само част от изброените услуги, така и пълния ни пакет(кърти, чисти, извозва).
Неудобствата свързани с процеса на къртене са сведени до минимум с Varna Sea Build.

Къртене на бетон Варна

Къртенето на бетон в домашни условия може да се окаже непосилно дори да разполагате с дадени инструменти. Ето защо ние разполагаме с професионална техника, утвърдена технология и специалисти с дългогодишен опит в сферата.
При отстраняването на дадена стена, може да се произведат отпадъци в размер на 300 до 500кг или повече. Нашите специалисти разполагат с нужните инструменти и техника за безопасното им отстраняване, както и редуцирането на праха след ремонта.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис