ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ВАРНА

 

 

Строителна фирма “Varna Sea Buildе специализирана в ремонта на топлоизолация, монтаж на гипсокартон, боядисване с латекс, поставянето на външна топлоизолация на сгради от всякакъв тип (жилищни, индустриални).

 

топлоизолация varna sea build

 

Използването на качествени материали е гарантирано, както и работата на професионалисти с дългогодишен опит: работи се от скеле и от въже, достигайки най – труднодостъпните и проблемни места на фасадата. Вършим работата си с удоволствие и желание, което е гаранция за Вашия домашен комфорт. Външните топлоизолации помагат да се преборите с влагата, мухъла и плесента. Осигурява Ви приятна температура в помещенията според сезона.

През летните месеци с изолацията се постига хлад и свежест, а през студените дни ще си осигурите покомфортни температури с изразходване на помалко отоплителна енергия. В България често срещаме сгради, изгубили своя блясък, с рушащи се и опасни фасади.Външната топлоизолация ще направи Вашия дом отново красив, сигурен и уютен.

От нас може да очаквате отлично обслужване на конкурентни цени. С удоволствие ще направим консултация на място и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

 

Имате ли нужда от топлоизолация?

 

Да, имате нужда! При старите къщи и панелни блокове енергийната ефективност е ниска, и от тази гледна точка и количеството енергия нужна, за да стопли помещенията, е в пъти повече от тази, необходима при новите сгради.

 

Защо да изберете външна топлоизолация?

 

При този тип изолация стените, когато бъдат нагрети, започват да излъчват топлина топлообменния процес се забавя именно от външната изолация и топлинната енергия се запазва във Вашето жилище.

 

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 –Технически ръководител

0988985466Офис