ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ВАРНА

 

Топлоизолация

 

ВАРНА СИЙ БИЛДе специализирана в ремонта на топлоизолация, монтаж на гипсокартон, боядисване с латекс, поставянето на външна топлоизолация на сгради от всякакъв тип (жилищни, индустриални). Използването на качествени материали е гарантирано, както и работата на професионалисти с дългогодишен опит- работи се от скеле и от въже, достигайки най-труднодостъпните и проблемни места на фасадата. Вършим работата си с удоволствие и желание, което е гаранция за Вашия домашен комфорт. Външните топлоизолации помагат да се преборите с влагата, мухъла и плесента.

Осигурява Ви приятна температура в помещенията според сезона. През летните месеци с изолацията се постига  хлад и свежест, а през студените дни ще си осигурите по-комфортни температури с изразходване на по-малко отоплителна енергия. В България често срещаме сгради, изгубили своя блясък, с рушащи се и опасни фасади. Външната топлоизолация ще направи Вашия дом отново красив, сигурен и уютен.

От нас може да очаквате отлично обслужване на конкурентни цени. С удоволствие ще направим консултация на място и ще отговорим на всичките Ви въпроси.

 

Имате ли нужда от топлоизолация?

Да, имате нужда! При старите къщи и панелни блокове енергийната ефективност е ниска, и от тази гледна точка и количеството енергия нужна, за да стопли помещенията, е в пъти повече от тази, необходима при новите сгради.

Защо да изберете външна топлоизолация?

При този тип изолация стените, когато бъдат нагрети, започват да излъчват топлина – топлообменния процес се забавя именно от външната изолация и топлинната енергия се запазва във Вашето жилище.

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис