ВиК ремонти Варна, ВиК услуги НА Топ цени

 

 

ВиК услугите са много търсени найчесто при авария. За да не ви се случва това потърсете специалист. Предлагаме всички видове ВиК услуги на достъпни цени.
ФирмаВарна Сий Билдизвършва различни ВиК ремонти във Варна, както и монтаж, и пълно оборудване за баня и кухня.
ВиК услугите, които предлагаме се извършват от специалисти с висока квалификация и профисионален опит.
Работим с качествени материали, доставяме ги на място.
Доверете се на нашите ВиК ремонти и ние ще ви дадем гаранция за високо качество.

Добре направената ВиК инсталация е ключова за всеки ремонт на апартамент. След полагането , ВиК инсталацията бива скрита от замазка. Инсталацията трябва да бъде направена правилно, за да не се налага да къртите мазилата или при евентуален теч. При този тип дейности уменията на работника не отстъпват по важност от материалите, които ще бъдат вложени. В последно време на пазара се появиха материали с неизвестен произход от всички краища на света, които макар и евтини са с лошо качество и водят до чести аварии. И нека признаемна никой не му е приятно да кърти замазка годинадве след основен ремонт. Затова Ви препоръчваме нашите професионални услуги на много достъпни цени.                                           
Услугите, които предлагаме са: ремонт на водопровод, ремонт на канализация, вертикален щранг, хоризонтален щранг, антикорозионно боядисване, спукани тръби, бойлери, душове, мивки и смесители, водомери, радиатори, спирателни кранове, пералня и съдомиялна, покриване на щрангове с гипсокартон, изолация на тръби и много други.

Полипропиленовите са най-често използваният вид пластмасови тръби при ВиК ремонти за студена и топла вода при изграждане на нови инсталации. Те имат много, и то съществени предимства пред класическите доскоро стоманени тръби и затова бързо ги изместват. Тръбите от полипропилен са много по-гладки в сравнение поцинкованите тръби. Поради това по техните стени не се образуват никакви отлагания от котлен камък, а хидравличното им съпротивление е по-малко, т.е. при дълъг тръбопровод падът на налягането на водата ще бъде по-малък.

Ето и част от вик ремонтите, които предлагаме като услуга при авария или планиран вик ремонт : Аварийно отстраняване на ВиК повреди във водопровод . ВиК ремонт на мокро помещение. В и К ремонт на кухня. Преместване кухня на тераса, хол, коридор. Смяна на водопровод в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на канал в баня, тоалетна, санитарен възел. Смяна на водопровод и канал в жилищни сгради. Подмяна на каменинови и чугунени ВиК тръби с ПВЦ тръби. Подмяна на стари тръби с полипропиленови. Монтаж, ремонт и подмяна на батерии, Кранове, Бойлери, Душ кабина, Вана, Джакузи, Моноблок, Вградени конзоли, Писоар, Мивка и всякакъв вид санитария и аксесоари,Ремонт, монтаж и обслужване на машини свързани с ВиК. Всичко което е необходимо при нужда от Вас за – ВиК ремонти Варна


PP-R тръби за вътрешни водопроводи  ВиК ремонти Варна и инсталации

Приложение:

PP-R тръбите се използват при ВиК ремонт и изграждане инсталации за топли и студени хигиенно-санитарни води. Могат изцяло да заменят поцинкованите тръби за питейна вода, дори и в случаите на високо съдържание на калций. Използват се също при транспортиране на течности за пиене, поливане в оранжерии и градини, при транспортирането на въздух под налягане, във вакуумни инсталации, в химическата индустрия при придвижване на различни видове течности, както и при отвеждането на морска вода и високо абразивни течности. Често се използват при отопление с радиатори, както и при подово отопление или отопление с климатици. Тяхното ниско тегло и високата им толерантност на вибрации ги правят подходящи за приложение във влакове, кораби, камиони, каравани, в агресивни среди, както и в условия на нестабилни терени.

Основни предимства:

  • дълъг живот, благодарение на тяхната устойчивост на въздействието на околната среда и липса на корозия
  • невъзможност за пробиване вследствие на непредвидени струи (токове)
  • ниски загуби на налягане, благодарение на гладката им повърхност, която не позволява наслагания по стените на тръбите, турбуленции и триене
  • не съдържат отровни съставки и напълно отговарят на изискванията на стандарта за тръбопроводи за питейна вода
  • много добър термо и звукоизолатор
  • свеждат до минимум риска от кондензация, характерен за металните инсталации
  • всички подложки, които се вграждат във фитинга, са изработени от MS елементи с гарантиран химичен състав, което осигурява непропускливостта на връзките
  • изключителна възможност за заваряване. Всички части могат да се свързват с апарат за заваряване или с електрична муфа.
  • ниско тегло (9 пъти по-леки от стоманата), което улеснява транспортирането им и работата с тях.
ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис