Серия дограма KMG Prestige

(70mm)

 

дограма KMG Prestige

 

Дограма KMG. След няколко години на пазара, натрупвайки опит, както и мнение на клиенти, ръководството на фирма „Алтест“ реши да предложи на крайния потребител един по-висок клас профили , а именно – своята 6-камерна система „Prestige“.

6-камерните профили за врати и прозорци от тази серия предлагат още по-добър дизайн, шумо и топло изолационни качества.
Фирма „Алтест“ заложи на нови технологии при изработването на системата, като същевременно с това премахна излишните претоварващи елементи от серията.

Новата 6-камерна система „Prestige“ главно е предназначена за външен пазар – за страни с по-студен климат като Украйна, Русия, Молдова, Сибир и др., като можем да гарантираме на нашите клиенти отличните качества на профила, тъй като преди пускането на серията на пазара бяха направени множество тестове в независими чуждестранни лаборатории за коефициента на свиваемост на профила, тъй като това е основен фактор за страните, намиращи се в по-студен климатичен пояс.

Резултатите от тестовете дадоха крайно становище, че новата 6-камерна PVC система „Prestige“ е изключително подходяща за такива климатични условия и даже специалистите препоръчват поставянето на точно такъв профил, тъй като особено топло изолационните му качества са отлични.

Освен коефициента на свиваемост, профилът беше тестван и за коефициент на топлопреминаване в ift Rosenheim, Германия. Резултатите от теста са отлични:

Uw = 1,5 W / (m2 . K)

Освен с изключителните си топло изолационни качества профилите от серията „Prestige“ се отличават и с това, че са устойчиви на вятър, дъжд, корозия, влага, прах, както и на UV-лъчи. Специално изработените отводнителни канали не позволяват на водата да проникне в профила и да се образува влага и конденз.

Също така специфичният не-вибриращ материал, от който се изработват профилите KMG като цяло, прави профилите изключително подходящи за изграждането на болници, училища и офис сгради!

Заложете на качеството, уюта и класата във вашия дом или офис с дограма KMG и новата система „Prestige“!

 

ЗА ИНФОРМАЦИЯ И ОГЛЕДИ

0898793365 – Технически ръководител

0988985466 – офис